Registre

Persoanele se deplasează şi întreprinderile se dezvoltă din ce în ce mai mult dincolo de frontierele naţionale, valorificând oportunităţile pe care le oferă deschiderea frontierelor naţionale şi piaţa unică europeană . În aceste condiţii, este necesar să se faciliteze accesul vânzătorilor, creditorilor, partenerilor comerciali şi al consumatorilor la documente şi informaţii oficiale şi fiabile în scopul îmbunătăţirii transparenţei şi securităţii juridice în întreaga Uniune Europeană.

În Europa:

oferă o gamă largă de servicii, care pot varia de la o ţară la alta. Această secţiune trimite la aceste registre, oferind informaţii atât la nivel european, cât şi naţional.

Ultima actualizare: 08/10/2020

Această pagină este administrată de Comisia Europeană. Informațiile de pe această pagină nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Comisia nu își asumă nici o răspundere în legătură cu oricare din informațiile sau datele conținute în prezentul document sau la care acesta face referire. Vă rugăm să consultați avizul juridic în legătură cu normele privind drepturile de autor în cazul paginilor de internet ale Comunității Europene.