EU-maiden kiinteistörekisterit

Tšekki

Tässä osiossa kerrotaan Tšekin katasterista (kiinteistörekisteristä).

Sisällön tuottaja:
Tšekki

Millaisia tietoja Tšekin kiinteistörekisteristä on saatavissa

Tšekin kiinteistörekisterissä on kiinteistöjä koskevia faktatietoja ja oikeudellisia tietoja. Rekisterissä on myös katasterikarttoja ja tietoa kiinteistönomistajista.

Rekisterin omistaa ja sitä ylläpitää Tšekin maanmittaus-, kartoitus- ja katasteritoimisto, joka on riippumaton valtakunnallinen organisaatio.

Onko Tšekin kiinteistörekisteritietojen käyttö ilmaista?

Karttojen ja perustietojen (ml. kiinteistöjen omistajien nimet ja osoitteet) selaaminen ja haku internetissä on maksutonta.

Maksu peritään virallisesta rekisteröinnistä, joka voidaan suorittaa joko paperilla tai sähköisesti etärekisteröintinä. Rekisteröinti käsittää kaikki tiedot kiinteistöön liittyvistä oikeussuhteista, ja maksun suuruus voi vaihdella riippuen rekisteröinnin laajuudesta. Normaalisti maksu on 100 Tšekin korunaa.

Hakujen tekeminen Tšekin kiinteistörekisterissä

Tšekin kiinteistörekisterissä on internet-hakutoiminto, jossa voi tehdä hakuja eri hakuperustein.

Tšekin kiinteistörekisterin historiaa

Sähköinen tietojärjestelmä on ollut käytössä vuodesta 2001.

Päivitetty viimeksi: 15/06/2020

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.