Kadasters in de EU-landen

Malta

Op deze pagina vindt u een overzicht van het kadaster van Malta.

Inhoud aangereikt door
Malta

Welke gegevens bevat het kadaster van Malta?

Het elektronische register van het Maltese kadaster is enkel toegankelijk voor medewerkers van het kadaster en voor medewerkers van twee andere overheidsinstanties, die alleen leesrechten hebben.

De informatie in het register beslaat nog niet het geheel van de Maltese eilanden; hier wordt nog aan gewerkt, net als aan de mogelijkheid de informatie in de toekomst online ter beschikking te stellen. Klanten kunnen echter nu al wel om specifieke informatie uit het register verzoeken door een formulier in te vullen. Algemene vragen kunnen gericht worden aan de directeur van de Malta Land Registry, Casa Bolino, 116 West Street, Valletta VLT 1535.

U kunt ook bellen naar +35621239777 of een e-mail sturen aan land.registry@gov.mt

Is de toegang tot het kadaster van Malta kosteloos?

Er zijn geen kosten verbonden aan toegang tot het kadaster van Malta. Iedere zoekopdracht kost € 4,66.

Hoe opzoekingen verrichten in het kadaster van Malta

Klanten kunnen om specifieke informatie uit het register verzoeken door een formulier in te vullen.

Geschiedenis van het kadaster van Malta

Het kadaster is in 1982 opgezet naar aanleiding van de Land Registration Act, Cap. 296 van de Laws of Malta.

Laatste update: 04/05/2021

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.