NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini franceză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Registrele funciare în țările UE

Franţa

Conținut furnizat de
Franţa

Cele 354 de fişiere imobiliare franceze sunt independente unele de altele, fără a fi posibilă nicio interacţiune între ele.

În plus, în Franţa nu există niciun portal informatic care să permită consultarea acestora din urmă.

Nu există baze de date pentru înregistrarea ipotecilor în regiunea Alsace-Moselle. Serviciul de publicitate funciară este asigurat în cele trei departamente prin intermediul cărţii funciare.

Întregul dispozitiv de consultare a cărţii funciare este în curs de modificare ca urmare a finalizării procesului de informatizare iniţiat acum 20 de ani.

Ultima actualizare: 13/02/2017

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.