Registrele funciare în țările UE

Malta

Această secțiune vă prezintă o imagine de ansamblu asupra registrului funciar din Malta.

Conținut furnizat de
Malta

Ce informații oferă registrul funciar din Malta?

Registrul electronic al Departamentului Registrului Funciar din Malta este accesibil numai angajaților registrului funciar și membrilor a două departamente de stat care au drepturi numai de vizualizare și citire.

Informațiile pe care le conține registrul nu acoperă încă toate Insulele malteze și încă sunt în curs de compilare, existând posibilitatea de a fi oferite online pe viitor. Cu toate acestea, clienții pot solicita căutări în registru prin completarea formularului relevant. Solicitările generale pot fi adresate Directorului Registrului Funciar din Malta, Casa Bolino, 116 West Street, Valletta VLT 1535.

De asemenea, puteți suna la +35621239777 sau puteți trimite un e-mail la: land.registry@gov.mt

Este gratuit accesul la registrul funciar din Malta?

Niciun tip de acces la registrul funciar din Malta nu este plătibil însă fiecare căutare costă 4,66 euro.

Cum puteți căuta în registrul funciar din Malta

Clienții pot solicita căutări în registru prin completarea formularului relevant.

Istoricul registrului funciar din Malta

Registrul a fost creat în temeiul Actului privind înregistrarea funciară capitolul 296 din Legislația Maltei din anul 1982.

Ultima actualizare: 04/05/2021

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.