Den sprogudgave, du kigger på nu, er i øjeblikket ved at blive oversat af vores oversættere.
Følgende sprog: fransknederlandsk er allerede oversat.
Swipe to change

Insolvensregistre

Belgien

Dette afsnit indeholder oplysninger om insolvensregistre i Belgien.

Indholdet er leveret af
Belgien

Hvad indeholder belgiske insolvensregistre?

Belgien har ikke noget centralt nationalt insolvensregister. Der findes dog forskellige instanser, der indsamler oplysninger om virksomheder og private.

  • For erhvervsdrivende virksomheder og fysiske personer findes der Banque-Carrefour des Entreprises (BCE), et register med alle identifikationsoplysninger om erhvervsdrivende virksomheder og fysiske personer og deres juridiske status (især om de er under konkurs). Oplysningerne om virksomhedernes juridiske status er i øjeblikket ikke offentligt tilgængelige. Afgørelser om konkurser og rekonstruktion offentliggøres imidlertid også i Moniteur Belge, der er tilgængelig online.
  • For private findes der i Belgien en database med en række oplysninger om stærkt forgældede personer, der har valgt at indlede en procedure med henblik på kollektiv gældsafvikling. Databasen befinder sig hos den belgiske nationalbank, men er ikke offentlig.

Er der gratis adgang til insolvensregistrene i Belgien?

Ja, der er gratis adgang til Moniteur belges' database.

Hvordan søger jeg i insolvensregistret?

Der kan søges på afgørelser om konkurser og rekonstruktion i det belgiske statstidende, le Moniteur belge.

Insolvensregistrets historie

Le Moniteur belge indeholder oplysninger om virksomheder fra den 1. januar 1983 med et link til publikationer efter den 1. juni 1997.

Le Moniteur Belge indeholder ligeledes oplysninger om partnerskaber fra før den 1. juli 2003.

Relevante links

Belgiens justitsministerium

Sidste opdatering: 10/07/2020

De nationale sprogudgaver af denne side vedligeholdes af de respektive EU-lande. Oversættelserne er lavet af Europa-Kommissionen. Eventuelle ændringer af originalen, som de kompetente nationale myndigheder har lavet, er muligvis ikke gengivet i oversættelserne. Europa-Kommissionen påtager sig ingen form for ansvar for oplysninger eller data, der optræder i nærværende dokument, eller hvortil der henvises heri. Med hensyn til de ophavsretlige regler i den medlemsstat, der er ansvarlig for nærværende side, henvises der til den juridiske meddelelse.