Csőd- és fizetésképtelenségi nyilvántartások

Ciprus

A honlap e része röviden bemutatja a ciprusi csőd- és felszámolási nyilvántartást (Μητρώο Πτωχευσάντων και Εκκαθαρίσεων Εταιρειών).

Tartalomszolgáltató:
Ciprus

A Csődeljárási Csoport (Κλάδος Πτωχεύσεων και Εκκαθαρίσεων) felelős a fizetésképtelen természetes és jogi személyek vagyonának felügyeletéért és kezeléséért; a csoport a Kereskedelmi, Ipari és Idegenforgalmi Minisztérium (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού) által felügyelt Cégek és Csődgondnokok Nyilvántartási Osztályának (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη) tartozik beszámolási kötelezettséggel. A Csoport nyilvántartást vezet a csődhelyzetbe került természetes személyekről. Ha egy társaság megszűnik, ezt a cégnyilvántartásban közzéteszik. További tájékoztatásért, kérjük, forduljon a Cégek és Csődgondnokok Nyilvántartási Osztályához.

Mit kínál a fizetésképtelenségi nyilvántartás?

Nem alkalmazandó.

Ingyenes-e a fizetésképtelenségi nyilvántartáshoz való hozzáférés?

Nem alkalmazandó.

Hogyan végezzünk keresést a fizetésképtelenségi nyilvántartásban?

Nem alkalmazandó.

A fizetésképtelenségi nyilvántartás története

A fizetésképtelenségi nyilvántartás 1931 óta tartalmaz fizetésképtelenségre vonatkozó információkat.

Kapcsolódó linkek

Cégek és Csődgondnokok Nyilvántartási Osztálya (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη)

Kereskedelmi, Ipari és Idegenforgalmi Minisztérium (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού)

Utolsó frissítés: 11/03/2024

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.