Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata lengyel nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Az oldal jelenleg a következő nyelveken olvasható: angol.
Swipe to change

Csőd- és fizetésképtelenségi nyilvántartások

Lengyelország

Ez a szakasz a lengyel csődnyilvántartást mutatja be röviden.

Tartalomszolgáltató:
Lengyelország
Ezen a nyelven nem áll rendelkezésre hivatalos fordítás.
Az oldal tartalmának a gépi fordítása megtekinthető itt. Figyelem: a gépi fordítás csakis általános tájékoztatási célt szolgál. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Mit kínál a lengyel csődnyilvántartás?

A lengyel csődnyilvántartás [rejestr podmiotów w upadłości] weboldala az országos bírósági nyilvántartás [Krajowy Rejestr Sądowy] része. Ugyanolyan típusú információk szerepelnek benne a gazdasági társaságokról, mint amelyek általában az országos bírósági nyilvántartásban is megtalálhatóak. Emellett adatokat tartalmaz az alábbiakra vonatkozóan:

  • gazdasági társaságok
  • alapítványok
  • egyesületek
  • csődöt jelentett egyéb jogalanyok.

A nyilvántartás a csődbejelentések időpontjára és konkrét tartalmára vonatkozó információkat is tartalmaz.

A csődnyilvántartást a lengyel igazságügyi minisztérium tartja fenn és üzemelteti, a nyilvántartásban megtalálható információk lengyel és – részben – angol nyelven olvashatók.

Ingyenes-e a lengyel csődnyilvántartáshoz való hozzáférés?

Igen, a nyilvántartáshoz való hozzáférés ingyenes.

Hogyan végezhető keresés a lengyel csődnyilvántartásban?

2009. április 1. óta a lengyel csődnyilvántartásban új kereső segítségével végezhető keresés a csődbe ment jogalanyok neve, illetve egyéb paraméterek alapj

Utolsó frissítés: 10/02/2017

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.