Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Duits) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.
Swipe to change

Faillissements- en insolventieregisters

Oostenrijk

Op deze pagina van de portal vindt u een korte inleiding op het Oostenrijkse insolventieregister.

Inhoud aangereikt door
Oostenrijk
Er bestaat geen officiële vertaling in de door u gewenste taal.
U kunt van deze tekst wel een automatische vertaling raadplegen. Let op: zo'n automatische vertaling dient alleen ter informatie. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van die vertaling.

Welke gegevens bevat het Oostenrijkse insolventieregister?

Het Oostenrijkse insolventieregister is in handen van en wordt onderhouden door het Oostenrijkse bondsministerie van Justitie. Het bevat informatie over het opstarten van insolventieprocedures en andere belangrijke stappen in de procedure.

Het Oostenrijkse insolventieregister is gepubliceerd via de webpagina van de gegevensbank houdende wettelijke mededelingen (Ediktsdatei).

Is de toegang tot het insolventieregister kosteloos?

Ja.

Hoe opzoekingen verrichten in het Oostenrijkse insolventieregister

Uitvoerige informatie is (uitsluitend in het Duits) beschikbaar op de website van het Oostenrijkse bondsministerie van Justitie onder de term Ediktsdatei (gegevensbank houdende wettelijke mededelingen).

Geschiedenis van het Oostenrijkse insolventieregister

Het Oostenrijkse insolventieregister wordt sinds 1999 bijgehouden.

Links

Organisatie van justitie - Oostenrijk

Laatste update: 13/08/2020

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.