NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini germană a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Registrele de insolvență și de faliment

Austria

Această secțiune a portalului vă oferă informații privind registrul de insolvență al Austriei.

Conținut furnizat de
Austria
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ce informații oferă registrul de insolvență al Austriei?

Registrul de insolvență al Austriei este deținut și gestionat de către Ministerul Federal al Justiției din Austria. Acesta conține informații privind deschiderea procedurilor de insolvență și principalele etape ale acestora.

Registrul de insolvență al Austriei este publicat pe pagina de internet Ediktsdatei (bază de date juridice).

Este gratuit accesul la registrul de insolvență al Austriei?

Da, accesul este gratuit.

Cum puteți căuta în registrul de insolvență al Austriei

Informații detaliate sunt disponibile, numai în limba germană, pe pagina Ediktsdatei (bază de date juridice) a portalului Ministerului Federal al Justiției.

Istoricul registrului de insolvență al Austriei

Registrul de insolvență al Austriei a fost introdus în 1999.

Linkuri relevante

Organizarea judiciară - Austria

Ultima actualizare: 13/08/2020

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.