Registrele de insolvență și de faliment

Austria

Această parte a portalului oferă o scurtă introducere în registrul de insolvență al Austriei.

Conținut furnizat de
Austria

Ce informații conține registrul de insolvență?

Registrul de insolvență al Austriei, denumit „Insolvenzdatei”, este deținut și păstrat de Ministerul Federal al Justiției. Acesta conține informații privind deschiderea procedurilor de insolvență și principalele etape ale acestora.

Registrul este publicat în secțiunea Ediktsdatei.

Accesul la registrul de insolvență este gratuit?

Da.

Cum se efectuează interogarea registrului de insolvență al Austriei

Sunt disponibile informații detaliate, numai în limba germană, pe site-ul web al Ministerului Federal al Justiției, în secțiunea Ediktsdatei [baza de date a avizelor juridice].

Istoricul registrului de insolvență

Registrul de insolvență al Austriei este ținut din 1999.

Linkuri utile

Organizarea justiției – Austria

Ultima actualizare: 08/09/2023

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.