Registrele de insolvență și de faliment

Cipru

Această secțiune a site-ului internet conține o scurtă prezentare a registrului privind falimentele și lichidările din Cipru (Μητρώο Πτωχευσάντων και Εκκαθαρίσεων Εταιρειών).

Conținut furnizat de
Cipru

Secțiunea privind falimentele (Κλάδος Πτωχεύσεων και Εκκαθαρίσεων) se ocupă cu primirea și administrarea activelor persoanelor fizice și juridice insolvente și informează Departamentul registrului comerțului și de administrare judiciară (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη) din cadrul Ministerului Comerțului, Industriei și Turismului (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού). Secțiunea ține o evidență a persoanelor fizice insolvente. Dacă o societate comercială este lichidată, informația este înscrisă în registrul comercial. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Departamentul registrului comerțului și de administrare judiciară.

Ce informații oferă registrul de insolvență?

Nu se aplică.

Este gratuit accesul la registrul de insolvență?

Nu se aplică.

Cum puteți căuta în registrul de insolvență

Nu se aplică.

Istoricul registrului de insolvență

Registrul de insolvență cuprinde informații cu privire la procedurile de insolvență începând din anul 1931 până în prezent.

Linkuri relevante

Departamentul registrului comerțului și de administrare judiciară (Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη)

Ministerul Comerțului, Industriei și Turismului (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού)

Ultima actualizare: 11/03/2024

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.