Registrele de insolvență și de faliment

Malta

Conținut furnizat de
Malta

Ce oferă serviciul de insolvență din Malta?

Serviciul de insolvență din Malta oferă detalii privind cazurile de pe rolul instanțelor malteze care se referă la insolvența societăților sau la falimentul persoanelor fizice, precum și detalii privind informațiile primite de Registrul comerțului cu privire la declarațiile de insolvență din partea directorilor societăților insolvabile.

Accesul la registrul de insolvență este gratuit?

Accesul la registrul de insolvență este gratuit și acesta poate fi consultat accesând linkul următor:

https://ecourts.gov.mt/onlineservices/Insolvencies

Cum se efectuează o căutare în registrul de insolvență?

Puteți efectua căutări în registrul de insolvență fie după numele sau numărul cărții de identitate a debitorului, fie după numărul de înregistrare al societății comerciale.

Istoricul serviciului de insolvență din Malta

Înainte de înființarea acestui registru de insolvență, informațiile privind societățile insolvabile erau deținute de Registrul comerțului, iar informațiile privind cazurile de insolvență și de faliment erau deținute de Curte. Informațiile deținute de Curte erau publicate pe un site web, alături de informații privind cauzele în general. Registrul de insolvență a devenit accesibil publicului în ianuarie 2018 și conține detalii privind cazurile de insolvență și de faliment începând din 1 ianuarie 2014.

Linkuri conexe

https://ecourts.gov.mt/onlineservices/Insolvencies

Ultima actualizare: 04/05/2021

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.