NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini polonă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Pagina este deja disponibilă în următoarele limbi: engleză.
Swipe to change

Registrele de insolvență și de faliment

Polonia

Această secțiune furnizează informații generale cu privire la Registrul de insolvență din Polonia.

Conținut furnizat de
Polonia
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ce informații furnizează Registrul de insolvență din Polonia?

Site-ul internet al Registrului de insolvență din Polonia (rejestr podmiotów w upadłości) face parte din Registrul Judiciar Național (Krajowy Rejestr Sądowy). Acesta furnizează același informații cu privire la întreprinderi ca și cele care pot fi consultate în Registrul Judiciar Național, precum și detalii referitoare la entitățile care au declarat starea de insolvență:

  • întreprinderi;
  • fundații;
  • asociații;
  • alte entități.

De asemenea, în registru sunt disponibile informații privind datele și conținutul specific al declarațiilor de insolvență.

Registrul de insolvență este deținut și administrat de Ministerul Justiției din Polonia, iar informațiile sunt disponibile în limba polonă și, parțial, în limba engleză.

Este gratuit accesul la Registrul de insolvență din Polonia?

Da, accesul la acest registru este gratuit.

Cum se efectuează căutările în Registrul de insolvență din Polonia?

De la 1 aprilie 2009, Registrul de insolvență din Polonia dispune de un nou instrument de căutare, care permite furnizarea de informații pe baza denumirii entităților aflate în stare de insolvență și a altor elemente.

Ultima actualizare: 10/02/2017

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.