Tämän sivun alkukielistä versiota sloveeni on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Swipe to change

Oikeudelliset kääntäjät ja oikeustulkit

Slovenia

Tässä osassa esitetään yleiskatsaus Slovenian kääntäjiä ja tulkkeja koskevasta tietokannasta.

Sisällön tuottaja:
Slovenia
Tätä sivua ei ole käännetty valitsemallesi kielelle.
Halutessasi voit tutustua sivun konekäännökseen. Huomaa, että konekäännös on vain suuntaa antava. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Millaisia tietoja Slovenian kääntäjärekisteristä on saatavissa?

Slovenian oikeus- ja julkishallintoministeriö (Ministrstvo za pravosodje in javno upravo) ylläpitää valantehneiden kääntäjien ja tulkkien luetteloa. Slovenian oikeusjärjestelmässä tulkkien ja kääntäjien välillä ei oikeusasioissa tehdä eroa. Kaikkien valantehneiden tulkkien ja kääntäjien on pystyttävä sekä tulkkaamaan että kääntämään.

Onko Slovenian kääntäjätietokannan käyttö ilmaista?

Kyllä, Slovenian kääntäjätietokannan käyttö on ilmaista.

Kuinka virallista kääntäjää koskevia hakuja tehdään Sloveniassa?

Käyttäjät voivat tehdä hakuja valantehneitä kääntäjiä ja tulkkeja koskevassa tietokannassa seuraavien hakuperusteiden mukaisesti:

  • nimi
  • kieli
  • postinumero/paikkakunta.

Linkkejä

Viralliset kääntäjät ja tulkit

Päivitetty viimeksi: 16/02/2018

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.