Traducători/Interpreți autorizați

Estonija

Această secțiune vă ajută să găsiți un traducător sau interpret în domeniul juridic din Estonia.

Sadržaj omogućio
Estonija

Cum să găsiți un traducător în domeniul juridic în Estonia

Registrul traducătorilor din Estonia oferă informații privind traducătorii autorizați și datele de contact ale acestora.

Registrul este deținut și administrat de Ministerul de Justiție din Estonia.

Este gratuit accesul la registrul traducătorilor in Estonia?

Da, accesul la registrul traducătorilor din Estonia este gratuit.

Căutarea unui traducător în domeniul juridic

Nu există o metodă specială de căutare a traducătorilor. Site-ul internet al Ministerului de Justiție prezintă o listă de combinații de limbi din care să alegeți. După alegerea limbii dorite, veți fi direcționat către numele și datele de contact ale traducătorilor autorizați pentru a traduce în și din limba respectivă.

Ultima actualizare: 13/08/2019

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.