Jogi szakfordító/tolmács

Írország

Tartalomszolgáltató:
Írország

Az 1986-ban létrehozott Ír Fordítók és Tolmácsok Szövetsége (Irish Translators' and Interpreters' Association, ITIA) az egyetlen olyan szakmai szövetség Írországban, amely a fordítók és tolmácsok érdekeit képviseli.

Az ITIA adatbázisában azok a személyek szerepelnek, akik megfelelő képesítéssel rendelkeznek ahhoz, hogy jogi fordítóként és tolmácsként dolgozzanak, és szerepelnek a szükséges nyilvántartásban.

Az ITIA honlapja a https://www.translatorsassociation.ie/ linken érhető el, ahol a forrásnyelv és a célnyelv alapján is lehet jogi fordítót vagy tolmácsot keresni.

ITIA
19 Parnell Square North,
Dublin 1
D01 E102

Utolsó frissítés: 18/01/2024

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.