Traducători/Interpreți autorizați

Austria

Această secțiune a portalului vă ajută să găsiți un traducător sau interpret în domeniul juridic în Austria.

Conținut furnizat de
Austria

Cum puteți găsi un traducător sau un interpret în domeniul juridic în Austria?

Ministerul Federal al Justiției din Austria gestionează o listă (Gerichstdolmetscherliste) de interpreți în domeniul juridic care au dovedit că îndeplinesc anumite condiții legale (cum ar fi faptul că posedă cunoștințe adecvate specializate).

O pagină internet specifică a fost creată în acest scop. Site-ul poate fi, de asemenea, accesat de pe pagina principală de internet a Ministerului Justiției din Austria.

Din 2004, site-ul internet oferă acces la:

  • o bază de date conținând traducători sau interpreți, în care se pot efectua căutări utilizând criterii stabilite;
  • informații juridice cu privire la serviciile de traducere și interpretare.

Accesul la baza de date cu traducători este gratuit?

Accesul la pagina de internet este public și gratuit.

Cum puteți căuta un traducător în domeniul juridic în Austria

În cadrul paginii de internet specifice, traducătorii și interpreții pot fi găsiți utilizând următoarele criterii de căutare:

  • după limbă și
  • după instanța teritorială.

Pentru căutări specifice, un motor de căutare permite o căutare de text în întreaga bază de date. În plus, rezultatele pot fi selectate după limbă și după instanța teritorială.

Link-uri conexe

Lista traducătorilor și interpreților din domeniul juridic

Ultima actualizare: 14/08/2020

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.