NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini bulgară a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Traducători/Interpreți autorizați

Bulgaria

Bulgaria nu are o bază de date a traducătorilor şi interpreţilor.

Conținut furnizat de
Bulgaria
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

În prezent, nu există o bază de date electronică a interpreţilor de instanţă. Cu toate acestea, interpreţii pot participa la procedurile în instanţă ca experţi. Statutul experţilor este prevăzut în Regulamentul nr. 1 din 16 ianuarie 2008 privind înregistrarea, calificarea şi remunerarea experţilor (eliberat de Consiliul suprem al magistraturii, Prom. SG 11/5 februarie 2008). În fiecare instanţă există o listă a persoanelor care pot participa la procedurile în instanţă ca experţi (inclusiv traducători şi interpreţi).

Propunerile de includere a specialiştilor (inclusiv traducători şi interpreţi) pe listele de experţi pot fi făcute de:

  • ministere
  • departamente
  • instituţii
  • municipalităţi
  • organizaţii profesionale şi de altă natură şi
  • instituţii ştiinţifice.

Acestea pot fi adresate preşedintelui instanţei districtuale sau administrative respective.

Ultima actualizare: 09/03/2020

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.