NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini finlandeză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Traducători/Interpreți autorizați

Finlanda

Această secțiune vă ajută să găsiți un traducător sau un interpret în domeniul juridic în Finlanda.

Conținut furnizat de
Finlanda
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ce informații oferă baza de date cu traducători din Finlanda?

Baza de date a Asociația Traducătorilor și Interpreților din Finlanda furnizează informații privind traducătorii și interpreții.

Este gratuit accesul la data de baze cu traducători din Finlanda?

Da, accesul al baza de date a Asociației Traducătorilor și Interpreților din Finlanda este gratuit.

Cum puteți căuta un traducător în domeniul juridic în Finlanda

Căutarea unui traducător sau interpret în domeniul juridic în Finlanda poate fi realizată pe baza următoarelor criterii:

  • perechi de limbi
  • numele traducătorului sau interpretului

Linkuri relevante

Site-ul Web al Asociației Traducătorilor și Interpreților din Finlanda

Ultima actualizare: 14/07/2020

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.