Traducători/Interpreți autorizați

Germania

Informațiile de pe această pagină vă pot ajuta să găsiți un traducător și interpret în domeniul juridic în Germania.

Conținut furnizat de
Germania

Cum să găsiți un traducător sau interpret în domeniul juridic în Germania

În Germania, baza de date federală a traducătorilor și interpreților cuprinde toți traducătorii și interpreții care au calitatea de traducător sau interpret jurat ori autorizat sau care este desemnat de instanță în Germania.

Fiecare dintre landurile germane își stabilește criteriile pe care trebuie să le îndeplinească traducătorii și interpreții care urmează să aibă calitatea de traducător sau interpret jurat ori autorizat sau care este desemnat de instanță, astfel încât există cerințe specifice pentru fiecare land.

Este gratuit accesul la baza de date germană a traducătorilor?

Da.

Cum să căutați un traducător în domeniul juridic în Germania

Se pot efectua căutări în baza de date a interpreților și traducătorilor folosind unul sau mai multe dintre criteriile de căutare următoarele: nume, oraș, limbă. Dacă selectați un anumit rezultat din listă, se vor afișa detalii suplimentare (de exemplu, limbile de lucru ale traducătorului/interpretului și datele de contact).

Linkuri relevante

Baza de date a interpreților din domeniul juridic (justiz-dolmetscher.de)

Baza de date a traducătorilor din domeniul juridic (justiz-uebersetzer.de)

Baza de date a interpreților care pot activa în instanțe (gerichts-dolmetscher.de)

Baza de date a traducătorilor care pot activa în instanțe (gerichts-uebersetzer.de)

Portalul interpreților care pot activa în instanță (gerichtsdolmetscherverzeichnis.de)

Portalul traducătorilor care pot activa în instanță (gerichtsuebersetzerverzeichnis.de)

Ultima actualizare: 13/11/2020

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.