Traducători/Interpreți autorizați

Irlanda

Conținut furnizat de
Irlanda

Asociația traducătorilor și interpreților irlandezi (ITIA) a fost înființată în 1986 și este singura asociație profesională din Irlanda care reprezintă interesele traducătorilor și interpreților activi.

În baza de date a ITIA sunt incluse persoanele calificate și înregistrate pentru a lucra ca traducători și interpreți juridici.

Site-ul web al ITIA poate fi accesat prin intermediul https://www.translatorsassociation.ie/, unde se poate efectua o căutare pentru a găsi un traducător sau un interpret juridic dintr-o listă de limbi „sursă” și, respectiv, „țintă”.

ITIA
19 Parnell Square North,
Dublin 1
D01 E102

Ultima actualizare: 18/01/2024

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.