În materie de drept civil, procedurile și acțiunile în curs intentate înainte de încheierea perioadei de tranziție vor continua în temeiul legislației UE. În baza unui acord reciproc între UE și Regatul Unit, Portalul e-justiție va păstra informațiile legate de Regatul Unit până la sfârșitul anului 2022.

Traducători/Interpreți autorizați

Irlanda de Nord

Această secțiune vă ajută să găsiți un traducător sau interpret în domeniul juridic în Irlanda de Nord.

Conținut furnizat de
Irlanda de Nord

În prezent, în Irlanda de Nord nu există o bază de date centralizată a interpreților și traducătorilor. Cu toate acestea, puteți căuta ceea ce aveți nevoie într-o serie de registre și liste descentralizate, inclusiv

Linkuri relevante

Registrul Național al Interpreților în Serviciul Public

Asociația Interpreților Poliției și ai Instanțelor Judecătorești

Institutul de Traduceri și Interpretariat

Ultima actualizare: 16/01/2019

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.