NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini slovacă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Traducători/Interpreți autorizați

Slovacia

Această pagină vă oferă o scurtă prezentare a bazelor de date ale traducătorilor și interpreților din Slovacia.

Conținut furnizat de
Slovacia
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ce informații oferă baza de date a traducătorilor din Slovacia?

Baza de date a traducătorilor din Slovacia oferă informații privind 824 de traducători autorizați și 901 de interpreți autorizați; aceasta este disponibilă numai în limba slovacă. Baza de date a traducătorilor este administrată de Ministerul Justiției din Republica Slovacă.

Este gratuit accesul la baza de date a traducătorilor din Slovacia?

Accesul și căutarea de informații privind traducătorii și interpreții autorizați sunt gratuite.

Care este metoda de căutare a unui traducător autorizat în Slovacia?

Puteți consulta informații cu privire la traducătorii autorizați în secțiunea referitoare la registre de pe site-ul internet al Ministerului Justiției din Republica Slovacă.

Linkuri conexe

Ministerul Justiției

JASPI – baza de date cu informații juridice

Ultima actualizare: 25/04/2022

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.