Izvirna jezikovna različica te strani slovaščina je bila pred kratkim spremenjena. To jezikovno različico trenutno prevajajo naši prevajalci.
Opozarjamo, da so že na voljo naslednje jezikovne različice: bolgarščinašpanščinačeščinadanščinaestonščinagrščinaangleščinafrancoščinaitalijanščinamalteščinapoljščinaromunščinašvedščina.
Swipe to change

Sodni prevajalci/tolmači

Slovaška

Ta stran vsebuje kratek pregled podatkovnih zbirk slovaških prevajalcev in tolmačev.

Vsebino zagotavlja
Slovaška
Za izbrano jezikovno različico ni uradnega prevoda.
Tukaj je na voljo strojni prevod vsebine. Opozarjamo, da je prevod samo okviren. Lastnik te strani ne prevzema nikakršne odgovornosti glede kakovosti tega strojno prevedenega besedila.

Katere informacije so na voljo v podatkovni zbirki o slovaških prevajalcih?

V podatkovni zbirki o slovaških prevajalcih so informacije o približno 824 sodnih prevajalcih in 901 sodnem tolmaču. Na voljo je le v slovaškem jeziku. Podatkovno zbirko o prevajalcih vzdržuje Ministrstvo za pravosodje Slovaške republike.

Ali je dostop do podatkovne zbirke o slovaških prevajalcih brezplačen?

Podatkovna zbirka nudi brezplačen dostop do informacij o sodnih prevajalcih in tolmačih ter brezplačno pridobitev takšnih informacij.

Katera metoda je na voljo za iskanje sodnih prevajalcev na Slovaškem?

Informacije o sodnih prevajalcih so na voljo v oddelku o registrih na spletišču Ministrstva za pravosodje Slovaške Republike.

Sorodne povezave

Ministrstvo za pravosodje

Pravna podatkovna zbirka JASPI

Zadnja posodobitev: 25/04/2022

Strani v jezikih držav članic pripravljajo posamezni nacionalni organi, njihov prevod pa zagotavlja prevajalska služba Evropske komisije. Prevodi zato morda še ne vsebujejo kasnejših sprememb izvirnika, ki so jih vnesli nacionalni organi. Evropska komisija ne prevzema nobene odgovornosti za informacije ali podatke, ki jih vsebuje oziroma na katere se sklicuje ta dokument. Za pravila o avtorskih pravicah države članice, ki je odgovorna za to stran, glejte pravno obvestilo.