Η πρωτότυπη γλωσσική έκδοση φινλανδικά αυτής της σελίδας τροποποιήθηκε πρόσφατα. Η γλωσσική έκδοση που βλέπετε τώρα βρίσκεται στο στάδιο της μετάφρασης.
Υπάρχει ήδη μετάφραση στις ακόλουθες γλώσσες: ισπανικάαγγλικάγαλλικάπολωνικάρουμανικά
Swipe to change

Διαμεσολαβητές

Φινλανδία

Η ενότητα αυτή σας βοηθά να βρείτε διαμεσολαβητή στη Φινλανδία.

Περιεχόμενο που παρέχεται από
Φινλανδία
Δεν υπάρχει επίσημη μετάφραση στη γλώσσα που επιλέξατε.
Εδώ μπορείτε να βρείτε αυτόματη μετάφραση αυτού του περιεχομένου. Λάβετε υπόψη σας ότι η αυτόματη μετάφραση παρέχει μόνο το γενικό του νόημα. Ο ιδιοκτήτης της σελίδας αυτής δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για την ποιότητα αυτής της μετάφρασης, που έγινε από μηχανή.

Πώς μπορώ να βρω διαμεσολαβητή στη Φινλανδία

Στη Φινλανδία, ο επίσημος δικτυακός τόπος για τη διαμεσολάβηση σε ποινικές και αστικές υποθέσεις διατηρείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας (THL)

Ο συγκεκριμένος δικτυακός τόπος παρέχει πληροφόρηση σχετικά με τον συμβιβασμό (διαμεσολάβηση σε ποινικές υποθέσεις).

Ο δικτυακός τόπος περιλαμβάνει επίσης κατάλογο των γραφείων διαμεσολάβησης.

Παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων με τα στοιχεία των διαμεσολαβητών;

Ναι, η πρόσβαση και η λήψη πληροφοριών από τον δικτυακό τόπο για τη διαμεσολάβηση σε ποινικές και αστικές υποθέσεις παρέχεται δωρεάν.

Πώς μπορώ να αναζητήσω διαμεσολαβητή στη Φινλανδία;

Μπορείτε να τον αναζητήσετε στον δικτυακό τόπο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Πρόνοιας.

Σχετικοί σύνδεσμοι

Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας

Τελευταία επικαιροποίηση: 31/07/2020

Την έκδοση αυτής της σελίδας στην εθνική γλώσσα διαχειρίζεται το εκάστοτε κράτος μέλος. Οι μεταφράσεις έχουν γίνει από την αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι τυχόν αλλαγές που επιφέρει η αρμόδια εθνική αρχή στο πρωτότυπο ενδέχεται να μην έχουν περιληφθεί ακόμα στις μεταφράσεις. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη όσον αφορά τις πληροφορίες ή τα στοιχεία που περιλαμβάνονται ή για τα οποία γίνεται λόγος στο παρόν έγγραφο. Βλ. την ανακοίνωση νομικού περιεχομένου για τους κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας που ισχύουν στο κράτος μέλος που είναι αρμόδιο για την παρούσα σελίδα.