Tämän sivun alkukielistä versiota tšekki on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Swipe to change

Sovittelijat

Tšekki

Tässä osiossa kerrotaan, kuinka voit löytää sovittelijan Tšekissä.

Sisällön tuottaja:
Tšekki
Tätä sivua ei ole käännetty valitsemallesi kielelle.
Halutessasi voit tutustua sivun konekäännökseen. Huomaa, että konekäännös on vain suuntaa antava. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Kuinka löydän sovittelijan Tšekissä?

Tšekissä toimivien sovittelijoiden yhteystiedot löytyvät eri internet-sivustoilta hakemalla hakusanalla ”mediace” (sovittelu). Tšekin sovittelijayhdistykseen (Asociace mediátorů) kuuluvien sovittelijoiden luettelo löytyy tämän yhdistyksen internet-sivustolta. Tšekin asianajajaliitto (Česká advokátní komora) julkaisee sivustollaan sovittelijoiden ja asianajajien luetteloa, ja sovittelijoiden yhteystiedot löytyvät myös Tšekin välimies- ja sovittelijayhdistyksen (Unie pro rozhodčí a mediační řízení) sivuilta. Toimivaltaisten piirituomioistuinten alaisuudessa toimivan Tšekin ehdonalais- ja sovittelupalvelun (Probační a mediační služba) yhteystiedot löytyvät tämän palvelun internet-sivuilta. Sovittelusta annetun lain 202/2012 mukaisesti laadittu sovittelijoiden luettelo, jota ylläpitää Tšekin oikeusministeriö, julkaistaan lähiaikoina.

Onko Tšekin sovittelijarekisterin käyttö ilmaista?

Kyllä, sovittelijarekisteriä voi käyttää maksutta.

Kuinka sovittelijaa koskevia hakuja tehdään Tšekissä?

Tšekissä toimivien sovittelijoiden yhteystiedot löytyvät eri internet-sivustoilta hakemalla hakusanalla ”mediace” (sovittelu).

Päivitetty viimeksi: 16/09/2020

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.