Tämän sivun alkukielistä versiota malta on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Swipe to change

Sovittelijat

Malta

Tässä osiossa kerrotaan, miten voit löytää sovittelijan Maltalta.

Sisällön tuottaja:
Malta
Tätä sivua ei ole käännetty valitsemallesi kielelle.
Halutessasi voit tutustua sivun konekäännökseen. Huomaa, että konekäännös on vain suuntaa antava. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Kuinka löydän sovittelijan Maltalta?

Maltan sovittelukeskus (Mediation Centre) antaa asianosaisille luettelon keskuksen valtuuttamista sovittelijoista. Sekä vapaaehtoisessa sovittelussa että tuomioistuimesta keskukseen ohjatussa tai lakiin perustuvassa sovittelussa riita-asian asianosaiset valitsevat sovittelijan valtuutettujen sovittelijoiden luettelosta siten, että valittu henkilö on riita-asian kaikkien asianosaisten hyväksyttävissä. Jos asianosaiset eivät pääse yhteisymmärrykseen sovittelijasta, keskus nimittää sovittelijaksi henkilön, joka on seuraavana vuorossa valtuutettujen sovittelijoiden luettelossa.

Perheoikeudellisten asioiden sovittelussa asianosaiset voivat yhteisymmärryksessä valita haluamansa sovittelijan oikeusasioista vastaavan ministerin kyseistä tarkoitusta varten nimittämien henkilöiden luettelosta, jolloin he kantavat tästä aiheutuvat kustannukset. Vaihtoehtoisesti tuomioistuin nimittää sovittelijan vuoroperiaatteella niiden henkilöiden luettelosta, jotka kyseinen ministeri on nimittänyt tuomioistuimen määräämiksi sovittelijoiksi. Jälkimmäisessä tapauksessa kirjaaja, siviilituomioistuimet ja tribunal-tuomioistuimet vastaavat sovittelijoista aiheutuneista kustannuksista.

Sovittelijoiden sähköistä rekisteriä ei ole toistaiseksi olemassa. Asiaan liittyviä kysymyksiä voi lähettää sovittelukeskuksen kirjaajalle osoitteeseen Malta Mediation Centre, Palazzo Laparelli, South Street, Valletta VLT 1100.

Kirjaajaan voi ottaa yhteyttä myös soittamalla numeroon +356 21231833 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@mediationmalta.org.mt

Päivitetty viimeksi: 04/05/2021

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.