Tämän sivun alkukielistä versiota hollanti on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Swipe to change

Sovittelijat

Alankomaat

Tässä osiossa kerrotaan, kuinka voit löytää sovittelijan Alankomaissa.

Sisällön tuottaja:
Alankomaat
Tätä sivua ei ole käännetty valitsemallesi kielelle.
Halutessasi voit tutustua sivun konekäännökseen. Huomaa, että konekäännös on vain suuntaa antava. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Kuinka löydän sovittelijan Alankomaissa

Alankomaiden sovittelukeskus (Nederlands Mediation Instituut, NMI) pitää yllä kaikkien käytettävissä olevaa tietokantaa, joka sisältää kaikkien pätevien sovittelijoiden tiedot. NMI antaa myös riippumatonta tietoa ja vastaa sovittelua ja sovittelijoita koskevasta laadunvarmistuksesta valtakunnallisesti.

Sovittelukeskukseen rekisteröityneet sovittelijat ovat saaneet koulutuksen ja pätevyyden toimia sovittelijoina NMI:n laatimien sovittelusääntöjen mukaisesti. He ovat myös sitoutuneet noudattamaan NMI:n laadunvarmistusjärjestelmää.

NMI:n sovittelijarekisteri on käytettävissä milloin vain.

Onko sovittelijarekisterin käyttö ilmaista?

Kyllä, rekisteriä voi käyttää maksutta.

Kuinka sovittelijaa koskevia hakuja tehdään Alankomaissa

Rekisterissä voidaan tehdä hakuja käyttämällä erilaisia hakukriteerejä. Voit esimerkiksi etsiä sovittelijaa, jolla on tietyn erikoisalan osaamista tai joka työskentelee tietyllä alueella.

Linkkejä

Alankomaiden sovittelukeskus

Päivitetty viimeksi: 29/11/2012

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.