Tämän sivun alkukielistä versiota portugali on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Swipe to change

Sovittelijat

Portugali

Tässä osassa on tietoja, jotka auttavat sovittelijan löytämisessä Portugalista.

Sisällön tuottaja:
Portugali
Tätä sivua ei ole käännetty valitsemallesi kielelle.
Halutessasi voit tutustua sivun konekäännökseen. Huomaa, että konekäännös on vain suuntaa antava. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Kuinka löydän sovittelijan Portugalissa?

Oikeusministeriön alainen oikeuspolitiikan virasto (Direção-Geral da Política de Justiça, DGPJ) ei neuvo, kuinka sovittelijan voi löytää suoraan. Kansallisessa lainsäädännössä edellytetään, että julkisia sovittelupalveluja tarvitseville asiakkaille valitaan automaattisesti sovittelija selvittämään vireillä olevaa asiaa.

DGPJ:n sivustolla on tietoa sovittelusta, sovintomenettelystä, institutionaalisesta välimiesmenettelystä ja rauhantuomioistuimista (Julgados de Paz).

Onko sovittelijoita koskevien tietokantojen käyttö ilmaista?

Kyllä, tietokannan käyttö on maksutonta.

Sovittelijoita koskevan tietokannan historiaa

DGPJ:n verkkosivustolla on saatavilla tietoa lokakuusta 2008 lähtien.

Hyödyllisiä linkkejä

Oikeuspolitiikan virasto

Päivitetty viimeksi: 15/11/2021

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.