Izvorna jezična inačica ove stranice nizozemski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Swipe to change

Mediatori

Nizozemska

Această secțiune vă ajută să găsiți un mediator în Țările de Jos.

Sadržaj omogućio
Nizozemska
Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Cum puteți găsi un mediator în Țările de Jos

Institutul de Mediere din Țările de Jos (NMI) menține o bază de date accesibilă publicului și care cuprinde informații referitoare la toți mediatorii calificați. De asemenea, se oferă informații independente și asigurarea calității în ceea ce privește medierea și mediatorii la nivel național.

Mediatorii înregistrați sunt instruiți și calificați pentru a acționa în calitate de mediatori, în conformitate cu normele de mediere,  luându-și angajamentul de a respecta Sistemul de Asigurare a Calității al NMI.

Puteți accesa Registrul Mediatorilor NMI ori de câte ori este necesar.

Este accesul la registrul mediatorilor gratuit?

Da, accesul este gratuit.

Cum puteți căuta un mediator în Țările de Jos

Registrul poate fi consultat folosind diferiți parametrii de căutare. De exemplu, puteți căuta un mediator cu experiență într-un anumit domeniu sau care activează într-un anumit sector.

Linkuri relevante

Institutul de Mediere din Țările de Jos

Ultima actualizare: 29/11/2012

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.