Izvorna jezična inačica ove stranice nizozemski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Sljedeći jezici: finski već su prevedeni.
Swipe to change

Izmiritelji

Nizozemska

Ova stranica pomaže vam u pronalaženju izmiritelja u Nizozemskoj.

Sadržaj omogućio
Nizozemska
Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Kako pronaći izmiritelja u Nizozemskoj?

U Nizozemskoj postoje različiti (privatni) registri izmiritelja. Ne postoje pravne odredbe o jamstvu kvalitete njihova rada. Među većim registrima je onaj koji vodi Nizozemski savez izmiritelja (Mediatorsfederatie Nederland, MfN). Postoji i Međunarodni registar za ARS.

Savez pruža i nepristrane informacije i jamstva kvalitete u vezi s mirenjem i izmiriteljima u Nizozemskoj. Izmiritelji koji su registrirani pri MfN-u obučeni su i kvalificirani za rad izmiritelja u skladu s MfN-ovim pravilima o mirenju (MfN-Mediationreglement). Obvezali su se na primjenu MfN-ova sustava upravljanja kvalitetom. Zaklada za kvalitetu rada izmiritelja (Stichting Kwaliteit Mediators) obrađuje pritužbe u vezi s radom MfN-ovih izmiritelja.

Odbor za pravnu pomoć (Raad voor Rechtsbijstand) vodi poseban registar izmiritelja koji su ovlašteni za preuzimanje predmeta u okviru besplatne pravne pomoći.

Je li pristup bazi podataka izmiritelja besplatan?

Da, pristup je besplatan.

Kako tražiti izmiritelja u Nizozemskoj?

Registri se pretražuju s pomoću različitih kriterija pretraživanja. Primjerice, možete tražiti izmiritelja sa specifičnim stručnim znanjem u određenom području ili izmiritelja koji djeluje u određenoj regiji.

Druge poveznice

Nizozemski savez izmiritelja

Registar za ARS

Zaklada za kvalitetu rada izmiritelja

Registar Odbora za pravnu pomoć

Posljednji put ažurirano: 27/10/2022

Verziju ove stranice na nacionalnom jeziku održava odgovarajuća država članica. Prijevode je napravila služba Europske komisije. Moguće promjene u originalu koje su unijela nadležna nacionalna tijela možda još nisu vidljive u drugim jezičnim verzijama. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest kako biste vidjeli propise o autorskim pravima države članice odgovorne za ovu stranicu.