Otvoreni postupci u području građanskog pravosuđa koji su započeti prije isteka prijelaznog razdoblja nastavit će se na temelju prava EU-a. Na temelju uzajamnog sporazuma s Ujedinjenom Kraljevinom na portalu e-pravosuđe do kraja 2022. ostat će dostupne informacije povezane s Ujedinjenom Kraljevinom.
Izvorna jezična inačica ove stranice engleski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.
Swipe to change

Közvetítő

Sjeverna Irska

Észak-Írországban jelenleg nincs közvetítői adatbázis.

Sadržaj omogućio
Sjeverna Irska

Hogyan találhatok közvetítőt Észak-Írországban?

Észak-Írországban nincs közvetítői adatbázis. Az Észak-ír Jogi Társaság (Law Society of Northern Ireland) által létrehozott vitarendezési rendszerről szóló tájékoztatás a közvetítőkre vonatkozóan is tartalmaz információkat.

Kapcsolódó linkek

Észak-ír Jogi Társaság

Utolsó frissítés: 16/01/2019

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.