Az átmeneti időszak vége előtt indított, folyamatban lévő polgári eljárásokat az uniós jog alapján fogják lefolytatni. Az európai igazságügyi portálon 2022 végéig még olvashatók lesznek az Egyesült Királyságra vonatkozó releváns információk, az országgal kötött kölcsönös megállapodás alapján.

Közvetítő

Anglia és Wales

E szakasz segítségével Ön közvetítőt kereshet Angliában és Walesben.

Tartalomszolgáltató:
Anglia és Wales

Hogyan kereshet közvetítőt Angliában és Walesben?

Országos közvetítői névjegyzék

Polgári jogi közvetítőt a polgári jogi közvetítők internetes névjegyzékének keresőjében találhat, amely a következőkről nyújt tájékoztatást:

  • közvetítés;
  • szolgáltatások;
  • díjszabás.

A polgári jogi közvetítők internetes névjegyzékének tulajdonosa és fenntartója az Igazságügyi Minisztérium. A névjegyzékben szereplő közvetítőket a Civil Mediation Council (Polgári Jogi Közvetítési Tanács) akkreditálja.

Családjogi közvetítői névjegyzék

A családjogi közvetítők internetes névjegyzékének célja, hogy segítse a feleket a lakóhelyükhöz közel dolgozó közvetítők megtalálásában. Emellett a költségmentességre jogosult (állami finanszírozásban részesülő) felek a következő számokon érhetik el az állami jogsegélyvonalat, ahol további információkat kaphatnak a helyi közvetítők kereséséhez. Telefon: 0845 345 4345 Minicom: 0845 609 6677, Szöveges üzenet: küldje el a „legalaid” szöveget és az Ön nevét a 80010 számra. Tanácsot az állami online jogi tanácsadói szolgálattól is kérhet.

Ingyenes-e a közvetítői adatbázishoz való hozzáférés?

Igen, a polgári jogi és a családjogi közvetítők internetes névjegyzékéhez, valamint az állami jogi tanácsadói szolgálat weboldalához való hozzáférés ingyenes.

Kapcsolódó linkek

Polgári jogi közvetítők internetes névjegyzéke, Családjogi közvetítők internetes névjegyzéke, Jogosult vagyok-e költségmentességre?, Állami jogi tanácsadás

Utolsó frissítés: 12/06/2017

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.