Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata görög nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Swipe to change

Közvetítő

Görögország

Ez a szakasz segít közvetítőt találni Görögországban.

Tartalomszolgáltató:
Görögország
Ezen a nyelven nem áll rendelkezésre hivatalos fordítás.
Az oldal tartalmának a gépi fordítása megtekinthető itt. Figyelem: a gépi fordítás csakis általános tájékoztatási célt szolgál. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Hogyan találhatok közvetítőt Görögországban?

Ezeket az információkat a görögországi közvetítéssel kapcsolatban beérkezett válaszok tartalmazzák.

Az ott kifejtettek szerint a bejegyzett közvetítők és a közvetítői képzést nyújtó szervezetek listái az Igazságügyi, Átláthatósági és Emberi Jogi Minisztérium weboldalán találhatók.

Emellett a fogyasztóvédelmi ombudsman honlapja tájékoztatást nyújt a nyilvánosság számára a fogyasztói jogviták esetében igénybe vehető alternatív vitarendezési lehetőségekről.

Ingyenes-e a közvetítői adatbázishoz való hozzáférés?

Igen, a fenti weboldalakhoz való hozzáférés ingyenes.

Kapcsolódó linkek

Igazságügyi, Átláthatósági és Emberi Jogi Minisztérium

Fogyasztóvédelmi ombudsman

Munkaügyi és Társadalombiztosítási Minisztérium

Görög Közvetítői és Választottbírósági Központ

Utolsó frissítés: 18/07/2019

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.