Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata holland nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Az oldal jelenleg a következő nyelveken olvasható: bolgárspanyolcsehésztgörögangolfranciamáltailengyelrománszlovénfinnsvéd.
Swipe to change

Közvetítő

Hollandia

Ez a szakasz segít Önnek Hollandiában közvetítőt találni.

Tartalomszolgáltató:
Hollandia
Ezen a nyelven nem áll rendelkezésre hivatalos fordítás.
Az oldal tartalmának a gépi fordítása megtekinthető itt. Figyelem: a gépi fordítás csakis általános tájékoztatási célt szolgál. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Hogyan találhatok közvetítőt Hollandiában?

A Holland Mediációs Intézet (NMI) minden képesített közvetítő adatait tartalmazó, nyilvánosan hozzáférhető adatbázist tart fenn. Az intézet országos szinten független tájékoztatást nyújt a közvetítésre és a közvetítőkre vonatkozóan, és minőségbiztosítási szolgáltatást nyújt.

A Holland Mediációs Intézetnél nyilvántartott közvetítők – az intézet mediációs szabályaival összhangban – képzett, minősített közvetítők, akik a Holland Mediációs Intézet minőségbiztosítási rendszerét magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A Holland Mediációs Intézet közvetítői nyilvántartásához Ön bármikor hozzáférhet.

Ingyenes-e a közvetítői nyilvántartáshoz való hozzáférés?

Igen, a hozzáférés ingyenes.

Közvetítő keresése Hollandiában

A nyilvántartásban különböző keresési paraméterekkel lehet keresni. Kereshet például bizonyos szakterületen jártas közvetítőt vagy bizonyos területen tevékenykedő közvetítőt.

Kapcsolódó linkek

Holland Mediációs Intézet

Utolsó frissítés: 29/11/2012

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.