Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata portugál nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Swipe to change

Közvetítő

Portugália

Ez a szakasz abban segít, hogy közvetítőt találjon Portugáliában.

Tartalomszolgáltató:
Portugália
Ezen a nyelven nem áll rendelkezésre hivatalos fordítás.
Az oldal tartalmának a gépi fordítása megtekinthető itt. Figyelem: a gépi fordítás csakis általános tájékoztatási célt szolgál. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Hogyan találhatok közvetítőt Portugáliában?

Az Igazságügyi Politikai Főigazgatóság (DGPJ) nem tett közzé tájékoztatást arra nézve, hogyan találhatunk közvetítőt. Ha állami közvetítői szolgáltatások igénybevétele szükséges, a vonatkozó nemzeti jogszabályok szerint a közvetítői névjegyzékből automatikusan kiválasztják az ügyben eljáró közvetítőt.

A DGPJ honlapja tájékoztatást nyújt a közvetítői és a választottbírósági eljárásról, az intézményes választottbíráskodásról és a békebíróságokról (julgados de paz).

Ingyenes-e a közvetítői adatbázishoz való hozzáférés?

Igen, az adatbázishoz való hozzáférés ingyenes.

A közvetítői adatbázis története

Az adatok 2008 októberéig visszamenőleg érhetők el a DGPJ honlapján.

Kapcsolódó linkek

Igazságügyi Politikai Főigazgatóság

Utolsó frissítés: 15/11/2021

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.