Figyelem: az oldal eredeti nyelvű változata szlovén nemrég módosult. Az Ön által kiválasztott nyelvi változatot most készítik fordítóink.
Swipe to change

Közvetítő

Szlovénia

Ez az oldal a szlovéniai közvetítők megtalálásához nyújt segítséget

Tartalomszolgáltató:
Szlovénia
Ezen a nyelven nem áll rendelkezésre hivatalos fordítás.
Az oldal tartalmának a gépi fordítása megtekinthető itt. Figyelem: a gépi fordítás csakis általános tájékoztatási célt szolgál. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Hogyan találhatok közvetítőt Szlovéniában

Az Igazságügyi és Közigazgatási Minisztérium vezeti a közvetítők központi jegyzékét. A közvetítők – a bírósági ügyekben alkalmazott alternatív vitarendezésről szóló törvény alapján elfogadott – bírósági programok keretében végzik munkájukat. A különböző nem kormányzati szervezetek támogatásával működő közvetítők nyilvántartásai megtalálhatók az adott szervezetek weboldalán, például a következő oldalakon:

Ingyenes a közvetítői adatbázishoz való hozzáférés?

Igen, az adatbázis ingyenesen hozzáférhető.

Hogyan keressek közvetítőt Szlovéniában

Szlovéniában közvetítőket az alábbi szervezetek oldalán találhatunk:

Kapcsolódó linkek

Közvetítés Szlovéniában, Közvetítés Szlovéniában

Utolsó frissítés: 23/03/2018

E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.