Bemiddelaars/mediators

Tsjechië

In deze rubriek leest u hoe u in Tsjechië een bemiddelaar/mediator kunt vinden.

Inhoud aangereikt door
Tsjechië

Een bemiddelaar/mediator vinden in Tsjechië

De wet betreffende bemiddeling/mediation is in 2012 in werking getreden; bij die wet werd een openbare lijst van bemiddelaars/mediators ingesteld, waarop alle personen worden opgenomen die bevoegd zijn om als bemiddelaar/mediator op te treden. De lijst van bemiddelaars/mediators wordt bijgehouden door het ministerie van Justitie van de Tsjechische Republiek.

Is toegang tot de Tsjechische databank van bemiddelaars/mediators kosteloos?

Ja, toegang tot de databank van bemiddelaars/mediators is kosteloos.

Een bemiddelaar/mediator vinden in Tsjechië

Het ministerie van Justitie van de Tsjechische Republiek houdt de lijst van bemiddelaars/mediators bij die krachtens Wet nr. 202/2012 betreffende bemiddeling/mediation werd ingesteld.

Laatste update: 09/12/2021

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.