Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Tsjechisch) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.
Swipe to change

Bemiddelaars/mediators

Tsjechië

Op deze pagina van de portal vindt u nuttige informatie voor het vinden van een bemiddelaar/mediator in Tsjechië.

Inhoud aangereikt door
Tsjechië
Er bestaat geen officiële vertaling in de door u gewenste taal.
U kunt van deze tekst wel een automatische vertaling raadplegen. Let op: zo'n automatische vertaling dient alleen ter informatie. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van die vertaling.

Hoe kan een bemiddelaar/mediator worden gevonden in Tsjechië

Op verschillende websites vindt u contactgegevens van bemiddelaars/mediators die in Tsjechië werkzaam zijn, door invoering van de zoekterm 'mediation'.Op de website van de Tsjechische Unie van mediators vindt u een lijst van mediators.Op de website van de Balie van Tsjechië is een lijst gepubliceerd van mediators en rechtsgeleerden en ook op de website van de Unie voor arbitrage- en mediationprocedures van de Tsjechische Republiek zijn contactgegevens te vinden.Op de website van de Tsjechische reclasserings- en mediationdienst worden contactpersonen vermeld wier optreden onder de bevoegdheid van de respectievelijke districtsrechtbanken valt.Het ministerie van Justitie heeft een lijst van bemiddelaars/mediators onder zijn hoede die zijn ingeschreven overeenkomstig wet nr. 202/2012 betreffende mediation. Deze lijst wordt binnenkort gepubliceerd.

Is de toegang tot het Tsjechische register van bemiddelaars/mediators kosteloos?

Ja, het register van bemiddelaars/mediators is kosteloos toegankelijk.

Hoe kan een bemiddelaar/mediator worden gevonden in Tsjechië

Op verschillende websites vindt u contactgegevens van bemiddelaars/mediators die in Tsjechië werkzaam zijn, door invoering van de zoekterm 'mediation'.

Laatste update: 16/09/2020

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.