Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Fins) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.
De volgende vertalingen zijn al beschikbaar: SpaansEngelsFransPoolsRoemeens
Swipe to change

Bemiddelaars/mediators

Finland

Op deze pagina leest u hoe u een bemiddelaar in Finland kunt vinden.

Inhoud aangereikt door
Finland
Er bestaat geen officiële vertaling in de door u gewenste taal.
U kunt van deze tekst wel een automatische vertaling raadplegen. Let op: zo'n automatische vertaling dient alleen ter informatie. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van die vertaling.

Hoer kan een bemiddelaar/mediator worden gevonden in Finland?

In Finland houdt het Nationaal Instituut voor gezondheid en welzijn (THL) de officiële website Bemiddeling in civiele en strafzaken bij.

Deze website verschaft informatie over bemiddeling (mediation in strafzaken) en voorziet in een lijst van bemiddelingsbureaus.

Is de toegang tot de gegevensbank van bemiddelaars/mediators kosteloos?

Ja, de website Bemiddeling in civiele en strafzaken is gratis toegankelijk en raadpleegbaar.

Hoe kan een bemiddelaar/mediator worden gezocht in Finland?

Via de website van het Nationaal Instituut voor gezondheid en welzijn.

Links

Nationaal Instituut voor gezondheid en welzijn

Laatste update: 31/07/2020

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.