Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Grieks) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.
Swipe to change

Bemiddelaars/mediators

Griekenland

Op deze pagina vindt u informatie waarmee u in Griekenland een bemiddelaar/mediator kunt vinden.

Inhoud aangereikt door
Griekenland
Er bestaat geen officiële vertaling in de door u gewenste taal.
U kunt van deze tekst wel een automatische vertaling raadplegen. Let op: zo'n automatische vertaling dient alleen ter informatie. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van die vertaling.

Hoe kan een bemiddelaar/mediator worden gevonden in Griekenland?

Deze informatie vindt u terug in onze antwoorden betreffende bemiddeling/mediation in Griekenland.

Zoals daar vermeld, bevat de website van het ministerie van Justitie, Transparantie en Mensenrechten lijsten met erkende bemiddelaars/mediators en met organisaties voor de opleiding van bemiddelaars/mediators.

Bovendien bevat de website van de consumentenombudsman informatie voor het publiek over alternatieve manieren voor het beslechten van consumentengeschillen.

Is de toegang tot de gegevensbank van bemiddelaars/mediators kosteloos?

Ja, de toegang tot de website van de consumentenombudsman is kosteloos.

Links

Ministerie van Justitie, Transparantie en Mensenrechten

Consumentenombudsman

Ministerie van Arbeid en Sociale Zekerheid

Grieks Centrum voor Mediation en Arbitrage

Laatste update: 18/07/2019

De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.