NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini bulgară a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Mediatori

Bulgaria

Prezenta secţiune vă arată cum să găsiţi un mediator în Bulgaria.

Conținut furnizat de
Bulgaria
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Cum să găsiţi un mediator în Bulgaria

Ministerul Justiţiei gestionează Registrul unificat al mediatorilor.

Registrul conţine următoarele date:

  • Informaţii personale privind persoanele fizice înregistrate ca mediatori - educaţie, limbi cunoscute şi calificări suplimentare în domeniul medierii
  • Date de contact ale mediatorului - adresa biroului, număr de telefon şi e-mail

În plus, Ministerul Justiţiei păstrează un registru al organizaţiilor aprobate să formeze mediatori.

Intrările în registru au la bază reglementările prevăzute în:

  • Legea privind medierea
  • Regulamentul nr. 2 din 15 martie 2007 (eliberat de Ministerul Justiţiei) care prevede condiţiile şi procedurile de aprobare a organizaţiilor de formare a mediatorilor; cerinţele pentru formare; procedura de înregistrare, radiere şi eliminare a mediatorilor şi registrul unificat şi normele metodologice şi etice pentru conduita mediatorilor.

Este gratuit accesul la baza de date a mediatorilor bulgari?

Registrul unificat al mediatorilor bulgari poate fi accesat gratuit de pe site-ul Ministerului Justiţiei. Persoanele fizice şi organizaţiile care doresc să fie înregistrate în registrul organizaţiilor care formează mediatori trebuie să plătească o taxă.

Cum să găsiţi un mediator în Bulgaria?

Pe site-ul Ministerului Justiţiei puteţi găsi o listă completă a persoanelor instruite şi autorizate să medieze în Republica Bulgaria. Puteţi căuta mediatori în funcţie de domiciliu şi domeniul deservit (de exemplu mediere comercială, de afaceri, de familie).

Se pun la dispoziţie informaţii de contact, inclusiv numărul de telefon şi adresa de e-mail. Puteţi contacta funcţionari ai registrului mediatorilor pentru a primi informaţii suplimentare.

Ultima actualizare: 09/03/2020

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.