Mediatori

Germania

Prezenta pagină vă oferă informații despre cum puteți găsi un mediator în Germania.

Conținut furnizat de
Germania

Cum să găsiți un mediator în Germania

În prezent există mai multe asociații profesionale care vin în sprijinul celor care doresc să apeleze la serviciile unui mediator.

Iată o listă neexhaustivă cu câteva dintre asociațiile mai importante:

Există, de asemenea, site-uri comerciale private care conțin liste cu cabinetele mediatorilor online, unele având și o funcție de căutare, de exemplu:

(Nu vă garantăm că site-urile internet către care trimit linkurile din prezenta secțiune sunt exhaustive ori corecte sau că informațiile conținute au fost actualizate în întregime.)

Deutsche Stiftung Mediation (Fundația Germană de Mediere) prezintă pe pagina sa web o sinteză cuprinzătoare a serviciilor de mediere disponibile în Germania: https://stiftung-mediation.de/ și: https://streit-ende.de/

Este accesul la baza de date a mediatorilor furnizat gratuit?

Da.

Cum să găsiți un mediator în Germania

Puteți căuta un mediator după nume, după localitatea în care își are cabinetul, după domeniul de expertiză sau după codul poștal.

Linkuri conexe

Bundes-Arbeitsgemeinschaft für Familien-Mediation e.V.

Bundesverband Mediation e.V.

Bundesverband Mediation in Wirtschaft und Arbeitswelt e.V.

Centrale für Mediation GmbH & Co.KG

Deutscher Anwaltverein

mediator-finden.de

Mediatorbase

Ultima actualizare: 17/04/2023

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.