NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini greacă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Mediatori

Grecia

Această secțiune vă ajută să găsiți un mediator în Grecia.

Conținut furnizat de
Grecia
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Cum găsiți un mediator în Grecia

Aceste informații privesc medierea în Grecia.

Pe site-ul web al Ministerului Justiției, Transparenței și Drepturilor Omului sunt disponibile tabele cu mediatorii autorizați și cu organizațiile care oferă cursuri de formare în această materie.

În plus, site-ul web al Avocatul Poporului pentru protecția consumatorilor oferă publicului larg informații privind soluționarea alternativă a litigiilor consumatorilor.

Este gratuit accesul la baza de date cu mediatori?

Da, accesul la site-urile web menționate anterior este gratuit.

Linkuri relevante

Ministerul Justiției, Transparenței și Drepturilor Omului

Avocatul Poporului pentru protecția consumatorilor

Ministerul Muncii și al Protecției Sociale

Centrul grec de mediere și arbitraj

Ultima actualizare: 18/07/2019

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.