NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini olandeză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Pagina este deja disponibilă în următoarele limbi: finlandeză.
Swipe to change

Mediatori

Ţările de Jos

Această pagină vă oferă informații utile privind găsirea unui mediator în Țările de Jos.

Conținut furnizat de
Ţările de Jos
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Cum puteți găsi un mediator în Țările de Jos

În Țările de Jos există mai multe registre (private) ale mediatorilor, însă calitatea acestor registre nu este garantată de prevederi legale. Un loc important în rândul acestor registre îl ocupă cel gestionat de Mediatorsfederatie Nederland – MfN (Federația mediatorilor din Țările de Jos). Un alt registru util este ADR International Register.

De asemenea, MfN oferă informații imparțiale și asigură calitatea în ceea ce privește medierea și mediatorii în Țările de Jos. Mediatorii înregistrați în cadrul MfN sunt instruiți și calificați pentru a acționa în calitate de mediatori în conformitate cu normele de mediere ale acesteia (MfN-Mediationreglement), asumându-și angajamentul de a respecta sistemul său de asigurare a calității. Stichting Kwaliteit Mediators (Fundația privind calitatea serviciilor oferite de mediatori) tratează plângerile privind mediatorii care sunt membri ai MfN.

Raad voor Rechtsbijstand (Consiliul pentru asistență judiciară) gestionează un registru special al mediatorilor care au dreptul să acorde asistență judiciară.

Accesul la bazele de date privind mediatorii este gratuit?

Da, accesul este gratuit.

Cum puteți căuta un mediator în Țările de Jos

Registrele pot fi consultate utilizând diverși parametri de căutare. De exemplu, puteți căuta un mediator cu experiență într-un anumit domeniu de activitate sau care își desfășoară activitatea între-o anumită regiune.

Linkuri conexe

Mediatorsfederatie Nederland (Federația mediatorilor din Țările de Jos)

ADR Register

Stichting Kwaliteit Mediators (Fundația privind calitatea serviciilor oferite de mediatori)

Register van de Raad voor rechtsbijstand (Registrul Consiliului pentru asistență judiciară)

Ultima actualizare: 26/08/2022

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.