NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini slovenă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.
Swipe to change

Mediatori

Slovenia

Această secțiune vă ajută să găsiți un mediator în Slovenia.

Conținut furnizat de
Slovenia
Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Cum puteți găsi un mediator în Slovenia

Ministerul Justiției și Administrației Publice deține Registrul central al mediatorilor care își desfășoară activitatea în instanță în cadrul programelor instituite în temeiul Legii privind soluționarea alternativă a litigiilor de natură judiciară. Registre ale mediatorilor care își desfășoară activitatea în cadrul unor ONG-uri pot fi găsite pe site-ul internet al acestora, de exemplu:

Accesul la baza de date privind mediatorii este gratuit?

Da, accesul la baza de date este gratuit.

Cum puteți căuta un mediator în Slovenia

Puteți găsi un mediator în Slovenia pe următoarele site-uri internet:

Linkuri conexe

Medierea în Slovenia, Medierea în Slovenia
Ultima actualizare: 23/03/2018

Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.