Izvirna jezikovna različica te strani grščina je bila pred kratkim spremenjena. To jezikovno različico trenutno prevajajo naši prevajalci.
Swipe to change

Mediatorji

Grčija

Ta stran je v pomoč pri iskanju mediatorja v Grčiji.

Vsebino zagotavlja
Grčija
Za izbrano jezikovno različico ni uradnega prevoda.
Tukaj je na voljo strojni prevod vsebine. Opozarjamo, da je prevod samo okviren. Lastnik te strani ne prevzema nikakršne odgovornosti glede kakovosti tega strojno prevedenega besedila.

Kako najti mediatorja v Grčiji

Te informacije so naš odgovor v zvezi z mediacijo v Grčiji.

Kot je navedeno, so preglednice uradnih mediatorjev in organizacij za usposabljanje mediatorjev na voljo na spletni strani Ministrstva za pravosodje, preglednost in človekove pravice.

Poleg tega so na spletni strani varuha pravic potrošnikov splošni javnosti na voljo informacije o alternativnem reševanju potrošniških sporov.

Ali je dostop do podatkovne zbirke mediatorjev brezplačen?

Da, dostop do zgoraj navedenih spletnih strani je brezplačen.

Uporabne povezave

Ministrstvo za pravosodje, preglednost in človekove pravice

Varuh pravic potrošnikov

Ministrstvo za delo in socialno varnost

Grški center za mediacijo in arbitražo

Zadnja posodobitev: 18/07/2019

Strani v jezikih držav članic pripravljajo posamezni nacionalni organi, njihov prevod pa zagotavlja prevajalska služba Evropske komisije. Prevodi zato morda še ne vsebujejo kasnejših sprememb izvirnika, ki so jih vnesli nacionalni organi. Evropska komisija ne prevzema nobene odgovornosti za informacije ali podatke, ki jih vsebuje oziroma na katere se sklicuje ta dokument. Za pravila o avtorskih pravicah države članice, ki je odgovorna za to stran, glejte pravno obvestilo.