Izvirna jezikovna različica te strani portugalščina je bila pred kratkim spremenjena. To jezikovno različico trenutno prevajajo naši prevajalci.
Swipe to change

Mediatorji

Portugalska

Na tej strani so na voljo podatki o tem, kako najti mediatorja na Portugalskem.

Vsebino zagotavlja
Portugalska
Za izbrano jezikovno različico ni uradnega prevoda.
Tukaj je na voljo strojni prevod vsebine. Opozarjamo, da je prevod samo okviren. Lastnik te strani ne prevzema nikakršne odgovornosti glede kakovosti tega strojno prevedenega besedila.

Kako najti mediatorja na Portugalskem

Generalni direktorat za pravosodno politiko (GDPP) ne zagotavlja javno dostopnih informacij v zvezi z neposrednim iskanjem mediatorjev. Če so potrebne javne storitve mediacije, veljavna nacionalna zakonodaja določa, da mora biti mediator za vodenje zadevnega primera samodejno izbran z ustreznih seznamov mediatorjev.

Na spletni strani GDPP so navedene informacije o mediaciji, arbitražnih postopkih, institucionalni arbitraži in mirovnih sodiščih (Julgados de Paz).

Ali je dostop do podatkovne zbirke mediatorjev brezplačen?

Da, dostop do podatkovne zbirke mediatorjev je brezplačen.

Zgodovina podatkovne zbirke mediatorjev

Podatki na spletni strani GDPP so na voljo od oktobra 2008.

Koristne povezave

Generalni direktorat za pravosodno politiko

Zadnja posodobitev: 15/11/2021

Strani v jezikih držav članic pripravljajo posamezni nacionalni organi, njihov prevod pa zagotavlja prevajalska služba Evropske komisije. Prevodi zato morda še ne vsebujejo kasnejših sprememb izvirnika, ki so jih vnesli nacionalni organi. Evropska komisija ne prevzema nobene odgovornosti za informacije ali podatke, ki jih vsebuje oziroma na katere se sklicuje ta dokument. Za pravila o avtorskih pravicah države članice, ki je odgovorna za to stran, glejte pravno obvestilo.