Tämän sivun alkukielistä versiota bulgaria on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.
Swipe to change

Eurooppalainen oikeuskäytäntötunnus (ECLI)

Bulgaria

Sisällön tuottaja:
Bulgaria
Tätä sivua ei ole käännetty valitsemallesi kielelle.
Halutessasi voit tutustua sivun konekäännökseen. Huomaa, että konekäännös on vain suuntaa antava. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Kansallinen ECLI-koordinaattori

Kansallinen ECLI-koordinaattori on ylin tuomioistuinneuvosto:

Vissh sadeben savet (Supreme Judicial Council)

Ul. Saborna 9

Sofia 1000

Koska erillistä sähköpostiosoitetta ei vielä ole otettu käyttöön, tiedot voi lähettää seuraaviin sähköpostiosoitteisiin:

Martin Velichkov, martin.velichkov@mail.bg, puhelin: + 359 2 930 49 43

Valeri Mihaylov, valery@abv.bg, puhelin: + 359 2 930 49 36

Maakodi

Bulgarian maakoodi on [BG].

Kansallisen ECLI-tunnuksen käyttöönotto

Ylin tuomioistuinneuvosto on vahvistanut tuomioistuinten verkkosivuja varten mallin, jossa on erillinen osio tuomioistuinten päätöksille. Päätökset julkaistaan Bulgarian henkilötietosuojalain (Zakon za zashtita na lichnite danni) vaatimusten mukaisesti. Ylin tuomioistuinneuvosto on myös hyväksynyt keskitetyn internet-pohjaisen käyttöliittymän tuomioistuinten päätösten julkaisemista varten.

Päivitetty viimeksi: 17/12/2018

Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.